• 27.08.2013

    РУЛЕТ ІЗ ЦІЛОЇ КУРКИ З КУРАГОЮ

    rulet-iz-ciloї-kurki-z-kuragoyu тушка курчати 1 шт. курага 1 склянка горіхи волоські очищені ½ склянки мускатний горіх мелений ¼ ч. ложки кориця мелена ¼ ч. ложки желатин 5 г 1. Желатин замочити в воді відповідно до інструкції на упаковці. 2. Горіхи перебрати, видалити лушпиння. 3. Зробивши розріз через спину, із цілої тушки видалити всі кості, посипати тушку мускатним горіхом та корицею. 4. Викласти курагу вузькою смугою, посипати її подрібненими горіхами. 5. Желатин розтопити та полити ним поверхню курки, що не закрита курагою та горіхами. 6. Згорнути рулетом, загорнути в харчову плівку та перев’язати ниткою. 7. Готувати на пару в плівці не менше 80 хв. 8. Готовий гарячий рулет покласти охолоджуватися під прес. Перед подачею на стіл нарізати.
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *