• 27.08.2013

    КУРКА СМАЖЕНА З ТРАВАМИ

    kurka-smazhena-z-travami.fw тушка курчати ½ шт. лимон ½ шт. цукор 1 ч. л. перець гострий свіжий (за смаком) масло вершкове 50 г суміш прованських або італійських трав суха 2 ч. л. порошок часнику сухого ½ ч. л. олія рослинна 1. Половину курки відбити через харчову плівку. 2. Збризнути лимонним соком та смажити на олії зі сторони шкіри на сильному вогні під пресом. 3. Коли шкірка стане золотистого кольору, курку перевернути та смажити під пресом 5 хв. на середньому вогні. 4. Посипати курку зі всіх сторін сухими травами та часником. 5. Смажити до готовності під пресом на малому вогні з обох боків, додавши вершкове масло.
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *